Tentje huren Spanje op Camping aan zee. Dit is echt de leukste.

Wij wilden kamperen met de familie, maar wilden geen tent inkopen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de PC gekropen om eens rond te gaan kijken op internet wat er allemaal mogelijk was op dit gebied.

Tent huren Spanje

Een safaritent vinden was ons doeleinde aangezien we niet het inzicht hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan direct een dure tent moesten kopen die we wellicht daarna nooit meer zullen gebruiken.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een volledig ingerichte tunneltent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een familie die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantieresort en laten ons dan een paar weken vertroetelen. Maar dit jaar wilden we een kampeervakantie met een volledig ingerichte safaritent. Want zeg nu zelf: een beetje comfort op je vakantietrip is toch wel heerlijk. Je werkt het hele jaar hard met zijn allen, dus we hoeven niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die passend is voor een gezinsvakantie om te gaan genieten van rust, natuur, bos en strand. Want dat is wat we wilden.


We hadden het plan om dit ook in Spanje te gaan camping costa brava doen en vonden info over de luxe van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze webpagina. Ze beschikken beschikt over prachtige safaritenten en praktische tunneltenten. Deze worden verhuurd op camping Costa Brava. We werden meteen enthousiast toen we dit zagen en het was ook mogelijk om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch handig om te weten dat we op deze wijs toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.
Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest geliefde vakantieplekken in Spanje. Het is een fijne regio om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht. Onze jongens zijn helemaal bezeten van snorkelen en de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak buitengewoon helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze tent te gaan huren voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tentje huren Spanje op Camping aan zee. Dit is echt de leukste.”

Leave a Reply

Gravatar